Fysio Fit - Multiple sclerose

Met MS gewoon sporten als ieder ander

Sport en Multiple Sclerose kunnen heel goed samengaan. Geen enkel onderzoek toont aan dat mensen met Multiple Sclerose minder behoefte hebben aan sport. Integendeel, sport en Multiple Sclerose kan, binnen bepaalde randvoorwaarden, een erg goed effect hebben en een chonische ziekte als Multiple Sclerose maakt bewegen niet minder belangrijk.

 

De combinatie van een sport en Multiple Sclerose is over het algemeen goed, maar met mate.  Bij het maken van een keuze waarbij je een sport en Multiple Sclerose wilt combineren is het belangrijk om rekening te houden met wat je wel en niet kunt.

 

Bewegen op maat

Het beweegprogramma is in klein groepsverband mogelijk met mensen met een vergelijkbare aandoening of conditie. In deze groep kun je elkaar steunen, stimuleren en ervaringen uitwisselen. Gezamenlijk werk je aan het ontwikkelen van een actieve leefstijl met als doel dat je die uiteindelijk zelfstandig kunt handhaven. 

 

Aanmelden

Als u wilt deelnemen aan de Fysio Fitness Multiple sclerose is het belangrijk om een intake afspraak te maken bij een van onze fysiotherapeuten.