Podologische aanpassingen (zooltjes)

Als u last heeft van uw voeten, dan is dat vaak op een simpele manier op te lossen. Door de voeten op de juiste manier te ondersteunen zijn veel vervelende klachten te verhelpen. U moet hierbij niet alleen aan voetklachten denken. Ook enkelklachten, knieklachten, heupklachten, rug en nekklachten en hoofdpijn zijn op deze manier te beinvloeden als de klachten in relatie staan tot de stand van de voeten.

 

Veel blessures hebben zelfs een directe oorzaak ten gevolge van een verkeerde stand van de voeten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan sommige achillespeesklachten. Behandelen zonder de stand en afwikkeling van de voeten te corrigeren is dan onvoldoende. De zooltjes worden tegenwoordig vervaardigd van hoogwaardige, flexibele, schokabsorberende en vederlichte kunststoffen die comfortabel te dragen zijn en lang mee gaan.

 

Uw verzekering vergoed de kosten voor zooltjes vaak geheel of gedeeltelijk. Indien u twijfelt of u in aanmerking komt voor zooltjes, laat dan de stand en afwikkeling van uw voeten door ons beoordelen.