Wie zijn wij

Jessica van den Bosch

Fysiotherapeut

Ik heb mijn opleiding voor fysiotherapie gevolgd  aan de hogeschool voor fysiotherapie Thim van de Laan. Sinds 2017 ben ik werkzaam bij OrthoClinic. Eind 2017 heb ik mijn musculoskeletal ultrasound afgerond, ook wel echografie genoemd. Begin 2020 ben ik begonnen aan de cursus 4T en orthopedische revalidatie.

Ik ben 5 dagen werkzaam bij OrthoClinic op de locaties Ameide, Leerdam en Nieuw-Lekkerland, ook kom ik in verschillende verzorgingshuizen en dit doe ik met veel plezier. 

Naast mijn werk ben ik erg actief in de paardensport, naast het zelf dressuur rijden verzorg ik ook instructie bij verschillende paardrijverenigingen en geef privélessen.

Specialisatie: Echografie, (Shockwave en Lasertherapie) 

Hobby’s: Paardrijden, Skeeleren, creatief, skiën, dressuur instructie orun niveau 2

Max Brouwer

Fysiotherapeut

In 2016 ben ik begonnen aan mijn tweejarige master Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie Musculoskeletale Aandoeningen aan de Universiteit van Gent. Na deze twee jaar ben ik bij Orthoclinic in dienst getreden als Fysiotherapeut. Na een jaar werkervaring op te hebben gedaan, ben ik begin 2019 begonnen met mijn Postgraduaat Manuele Therapie. Ik kijk met veel plezier terug op dit verdiepingsjaar in Gent en ik ben dan ook zeer trots dat ik deze post-master met een onderscheiding heb afgesloten. Werkzaam bij Orthoclinic sinds 2017.

Fysiotherapeut/ Manueel therapeut/ Echografist

Specialisaties: Echografie, radiale/ gefocusseerde shockwave therapie, ManueleTherapie Master (UGent)

Hobby’s: Voetballen, Hardlopen, Snowboarden, Windsurfen

Henk van der Meijden

Fysiotherapeut

In 1977 afgestudeerd aan Academie "Jan van Essen" te Amsterdam. Werkzaam bij OrthoClinic sinds december 2012

Specialisaties: Manuele Therapie, Sporfysiotherapie, Dryneedling, Kinesiotaping Sportspecifieke
begeleiding  vv.LRC Leerdam

Hobby's:Voetbal("walking" football), vissen
Naast mijn werkzaamheden bij Orthoclinic (ZZP'er) ben ik ook werkzaam in mijn eigen praktijk FysioSportAdvies Leerdam. Ik ben sinds 24 maart 2020 met pensioen, maar wil voorlopig niet stoppen met dit prachtige werk en de setting waarin ik nu werk geeft mij nog steeds veel voldoening                    

                                  

Maarten Molenaar

Fysiotherapeut

Sinds 2007 werkzaam bij OrthoClinic

In 2005 afgestudeerd aan de HU en begonnen als fysiotherapeut bij Adfys in Culemborg, sinds 2007 dus werkzaam bij Orthoclinic. Geboren en getogen in Ameide, tegenwoordig woonachtig in Tienhoven aan de Lek. Werkzaam op de locatie Ameide. Gehuwd en vader van 2 zoons.

Het mooiste aan het vak fysiotherapie vind ik het weer op gang kunnen helpen van mensen met een hulpvraag. Dit door gedegen onderzoek naar de oorzaak die gewenst functioneren blokkeert. Of er nou weefselschade is, of afwijkend beweeggedrag, eenmaal de oorzaak gevonden, is de oplossing in zicht.

Specialisaties: Echografie - Shockwave - Dry needling  - Echogeleide injecties  - Medical Taping  - 4xt Orthopedische Revalidatie - Schouder Specialisatie 

Naast werken sport ik graag. In vrijwel alle sporten ben ik geïnteresseerd, tegenwoordig beoefen ik nog volleybal en MTB/wielrennen.

Gert de Ruijter

Eigenaar OrthoClinic

Fysiotherapeut - Acupuncturist werkzaam sinds 1991

Specialisaties: Docent/Stagebegeleider - Sportfysiotherapie - Echografie  - Echogeleide Shockwave - Echogeleide injecties

Beoefen alle disciplines

Hobby’s: Master Scuba Diver Trainer, Snowboarden, Verre Reizen, Onderwatervideografie en -Fotografie

Stef Zoetelief

Eigenaar OrthoClinic

Sinds 2008 werkzaam als fysiotherapeut.

Specialisaties: Echografie en Shockwave - Centraal Neurologische Aandoeningen - Epte  

4xt Orthopedische Revalidatie 

 

Hobby’s: Tuinieren, Koken en mijn twee jonge kinderen

 

Jeanine Haringsma

Algemeen Fysiotherapeut 

Half 2018 ben ik afgestudeerd en sinds februari 2019 ben ik werkzaam bij OrthoClinic. Ik werk drie dagen per week op de locaties Leerdam en Nieuw-Lekkerland als algemeen fysiotherapeut. In 2019 heb ik de cursus 4xT Orthopedische Revalidatie gedaan.

Naast mijn werk vind ik het leuk om actief bezig te zijn. Jaren lang heb ik gevoetbald bij Ste.Do.Co en sinds een aantal jaar vindt je mij vooral sportief op de tennisbaan. In de winter ga ik graag op wintersport om te snowboarden of te skiën. Samen met mijn vriend(en) onderneem ik graag van alles, dus vervelen doen we niet.